Malparlat: Poèticament INcorrecte

Malparlat: Poèticament INcorrecte

"Poèticament incorrecte" és el primer disc de MALPARLAT, el nou projecte musical d’Alfons Pérez (el Blüe), creador del reconegut Rap de la Paella i guanyador del Rockpenat 2013.

Un viatge identitari i compromès a través del rap en valencià; lletres àcides i potents, sense pèls a la llengua ni complexos, sobre composicions musicals variades, orgàniques i ritmes grossos.

Totes les cançons están gravades, mesclades i masteritzades per David de la Peña (Bezeta), les instrumentals fetes per Baghira, Bezeta, Malakkor, Pacifiko i Paul Wise, els arranjaments per José Gas, Marc Zaragozá i Adrian Tomàs. I la participació vocal de Meser (Nacidos de la Tierra), Aitana Ferrer (La Factoria de Sons), Jorge Peri i Elena Serrano. El diseny corre de la má de Meser

9 cançons per a emocionar-se, reflexionar i pujar el volum baixant finestres. 9 cançons que defineixen un camí, uns sentiments, un repte, i la força per encarar una nova aventura i que ja están disponibles a les principals plataformes de streaming.

SpotifyApple MusicGoogle Play

Tracklist:

  1. Idiocràcia
  2. No changes
  3. Memòria fotogràfica
  4. No tinc cap perra feat Jorge Peri
  5. El monstre de l'armari feat Aitana Ferrer
  6. David Albelda
  7. Imperfeccions feat Meser (Nacidos de la Tierra)
  8. Taronja
  9. Kanbghik feat Elena Serrano

Videoclips: