Troba la pau interior i pren el control amb 'Respira', la nova cançó de Nacidos de la Tierra

Artista: Nacidos de la Tierra

Troba la pau interior i pren el control amb 'Respira', la nova cançó de Nacidos de la Tierra

Nacidos de la Tierra presenta el seu últim llançament: "Respira", una cançó que convida a connectar amb l'essència, superar obstacles i viure una vida plena de llibertat i autenticitat. Amb una captivadora barreja d'afrobeat creada per El Expecialista i les lletres, rimes i melodies dels veterans Kasú i Méser, "Respira" és un poderós recordatori que cada persona té el poder de lliurar-se i trobar la felicitat malgrat els reptes de la vida. La cançó combina el ritme vibrant de l'afrobeat amb lletres profundes i reflexives que exploren temes com l'amor, l'empoderament personal i la superació d'obstacles.

Nova cançó y vídeo de Meser: En Pie de Guerra

Artista: Meser

Nova cançó y vídeo de Meser: En Pie de Guerra

"En Pie de Guerra" no és una declaració d'intencions, és una reafirmació de qui és Meser després de més de 20 anys dins de la cultura Hip Hop. El seu so convida a acompanyar-lo en les seues reflexions, en les emocions que expulsa amb rimes potents que ixen d'un ser humà ple d'experiències i un llarg camí recorregut. El matalaf musical que ens acompanya en aquest viatge ha sigut creat pel seu company en Nacidos de la Tierra El Expecialista, qui ha plasmat perfectament els sentiments de Meser a través de les melodies i ritmes demostrant la gran connexió que existix entre ambdós. La gravació i mescla ha sigut realitzada en el mític estudio La Punta Studios por el propi Meser, aportant-li eixe so especial de qui fa les coses amb passió i experiència. Les imatges del videoclip acompanyen i reflectixen de forma visual eixe recorregut emocional mostrant a Meser en diverses de les seues facetes dins de la creació musical (escrivint, després de la taula de mescles del estudi, enfront del micròfon a la cabina de gravació, en l'escenari amb el micròfon en la mano...). Dirigit i captat pel director de cine Manu Pons (All in the game) amb Nicolás Castelló en la lent, en un vídeo que buscava la senzillesa per a transmetre eixe aura introspectiva que embolica la lletra.

Missatge necesari al nou vídeo de Nacidos de la Tierra

Artista: Nacidos de la Tierra

Missatge necesari al nou vídeo de Nacidos de la Tierra

El nou videoclip de Nacidos de la Tierra va ser rodat abans del Coronavirus però el missatge que transmet s'ha tornat potser més necessari arran d'esta pandèmia, es tracta d'un vídeo i cançó on el grup ens parla de com afronten els obstacles que van trobant-se en la vida, de la filosofia que utilitzen per a superar tots els clots i el pensament positiu de què poden aconseguir el que es proposen units, eixe missatge, que és tan necessari hui en dia, ho trobem en Hemos, una cançó que forma part del pròxim disc del grup i que curiosament estava programada per a eixir en estes dates junt un videoclip rodat a València pel director Manu Pons.

Ja disponible la cançó més íntima de Nacidos de la Tierra: Sintiendo

Artista: Nacidos de la Tierra

Ja disponible la cançó més íntima de Nacidos de la Tierra: Sintiendo

Nacidos de la Tierra  acaben de llançar la seua cançó més íntima en totes les plataformes de streaming amb el nom de Sintiendo, una cançó en què ens obrin el seu cor per parlar-nos de l'amor sa i l'important de trobar algú que t'acompanye, et respecte , t'admire i t'ajude a superar-te a cada pas, algú que et faça sentir com eres d'especial i et done força per a afrontar el dia a dia.

Musicalment parlant Sintiendo torna a deixar-nos clar que Nacidos de la Tierra té un so propi i variat, en esta ocasió fusionant Reggae amb Rap de forma magistral amb una instrumental d'El Expecialista que abraça perfectament les veus de Kasú i Meser i sens dubte ajuda a crear eixe ambient idoni en què les dos veus es despullen amb lletres sinceres i íntimes.

 

Malparlat: Poèticament INcorrecte

Artista: Malparlat

Malparlat: Poèticament INcorrecte

"Poèticament incorrecte" és el primer disc de MALPARLAT, el nou projecte musical d’Alfons Pérez (el Blüe), creador del reconegut Rap de la Paella i guanyador del Rockpenat 2013.

Un viatge identitari i compromès a través del rap en valencià; lletres àcides i potents, sense pèls a la llengua ni complexos, sobre composicions musicals variades, orgàniques i ritmes grossos.